Jeppe kofoed sex sag pige forste gang lesbisk

Er escort lovligt

Vi er alle kommet videre, siger Jeppe Kofod om sex-sagen med den årige pige. Han ryddede forsider, da det kom frem, at han havde dyrket sex med en årig pige ved en politisk ungdomsfest. Lørdag dukkede den årig socialdemokrat Jeppe Kofod så op igen. Angrende, brødbetynget og etomatic.dkted Reading Time: 3 mins. Udenrigsminister Jeppe Kofod (S) undskylder nu, at han i havde sex med en årig pige fra partiets ungdomsparti, DSU. Det siger han i et interview med TV2. – Det er en sag, jeg har fortrudt Estimated Reading Time: 4 mins.

Og det er ikke for sarte sjæle. Faktisk fandt man blod på lagenet, fordi den årige pige var jomfru, indtil hun kom i kløerne på Kofod. De mange unge socialdemokrater blev så arrige, at de jog ham ud af Esbjerg Højskole, da de opdagede, at han havde haft sex med den blot årige pige. Ifølge SE og HØRS kilder, var seks unge drenge så sure på ham, at de råbte og skreg og truede ham med tæsk med en fejekost. DSU’erne opdagede nemlig til deres store rædsel, at der var blod på lagenet, efter Jeppe og pigens nat.

Kilder bekræfter da også, at Kofod tog hendes mødom, og det var simpelthen dråben der fik bægeret til at flyde over for de seks unge drenge.

Nøgne kvinder mef kurver Fransk tegninger pige sexet Konen utro sexnovelle

Det var sex med en årig pige, der i dag fik Socialdemokraternes hidtidige udenrigsordfører, Jeppe Kofod, til at trække sig fra sine ordførerposter. Men det er det, der er oplyst mig, siger han – og kalder forholdet for upassende. Jeg vil ikke give mig i kast med detaljer, men Jeppe har undskyldt over for alle parter i sagen. Gruppeformanden bakker op omkring Jeppe Kofods beslutning om at trække sig fra sine ordførerposter.

Om partiet vil byde Jeppe Kofod velkommen, hvis han ønsker at vende tilbage til posten som udenrigsordfører, vil Carsten Hansen ikke svare på. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Modne nøgen billeder Flere sperm i fissen Frække gamle fisser

Gammel sag om sex med årig kastrerer Jeppe Kofod som udenrigsminister. Efter voldsomt pres på sociale medier har udenrigsminister Jeppe Kofod (S) atter måttet gå bodsgang og angre, at han udviste»manglende dømmekraft«ved at have»et moralsk upassende forhold«til en årig pige i Estimated Reading Time: 6 mins. Det var sex med en årig pige, der i dag fik Socialdemokraternes hidtidige udenrigsordfører, Jeppe Kofod, til at trække sig fra sine ordførerposter. Det bekræfter Socialdemokraternes gruppeformand, Carsten Hansen, over for Nyhedsavisen. – Jeg var ikke selv til etomatic.dkted Reading Time: 4 mins.

Amator pige der soger sex

Jeg fortrød den dengang og tog det fulde ansvar. Jeg ville ønske, at jeg kunne lave det om. Det eneste, jeg kan gøre, er at angre, siger han og tilføjer, at han ville ønske, at pigen ikke var bragt i en sådan situation. Den omtalte sag opstod tilbage i , efter at Jeppe Kofod, som dengang var 34 år, havde sex med en på det tidspunkt årig pige.

Sagen medførte, at han måtte opgive en række ordførerskaber i partiet. Selv om det efterhånden er 12 år siden, er episoden fra blevet aktuel igen, efter at tv-vært Sofie Linde i forbindelse med årets Zulu Comedy Gala delte sine oplevelser fra mediebranchen om sexchikane. Jeppe Kofod blev udpeget til udenrigsminister efter folketingsvalget sidste år. Adspurgt på TV2 om han har tænkt sig at gå af som minister, efter at sagen er blusset op igen, siger Jeppe Kofod, at han mener, at han allerede har fået sin straf:.

Da det kom frem i tog jeg det fulde ansvar og undskyldte offentligt. Jeg mistede alle poster. Jeg fortryder så uendeligt, og jeg kan lære af sagen, siger han og tilføjer:. Jeg er også glad for at se, at der er tillid til min gerning som udenrigsminister. Jeg har intet andet ønske end at gøre en forskel for Danmark. Afslutningsvis svarer Jeppe Kofod “ja”, da han bliver spurgt, om han føler, han har opbakning fra statsminister Mette Frederiksen S.

Modne flirt bronshoj Valby hallen erotisk Størte fisse i verden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *